Autolaina nopeasti

Hae rahoitus uutta autoasi varten ja nauti ajamisesta

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Autolaina

Autolaina on ajankohtainen, jos olet vaihtamassa autoa tai suunnittelemassa uuden auton ostoa, eikä sinulla ole tarpeeksi rahaa säästettynä tätä varten. Auton hankintaan voit käyttää säästöjesi sijasta, joko vakuudetonta autolainaa tai vakuudellista autoluottoa. Autolainaa haetaan yleensä hieman käytetyn auton ostoon. Uutta autoa ostettaessa rahoitus hankitaan yleensä autoliikkeestä, joilla on olemassa olevia sopimuksia rahoitusyhtiöiden kanssa. Riippuen tarjouksesta, nämä autorahoitukset voivat olla näennäisesti edullisia uuden auton rahoituksessa. Kuitenkin on hyvä muistaa, että auton arvo laskee eniten, kun auton ajaa pois liikkeestä. Kannattavinta voi olla ostaa jo sisään ajettu auto, jonka suurin alun arvonalennus on jo tapahtunut.

Autolaina korko

Autolainan korko riippuu lainastasi. Uutta autoa ostettaessa voidaan suosia vakuudellista lainaa, jolloin auto toimii vakuutena siihen asti, kunnes olet maksanut lainasi pois. Vakuudellinen laina voi olla tästä syystä hieman halvempi kuin vakuudeton laina. Vakuudeton autolaina ei vaadi mitään vakuuksia lainaa varten, joten sinun ei tarvitse asettaa autoasti tai muuta omaisuutta vakuudeksi lainaasi vastaan. Auton omistusoikeus siirtyy sinulle myös tässä tapauksessa heti, jolloin auto on heti sinun omaisuuttasi. Vakuudettoman lainan tapauksessa et myöskään tarvitse takaajia lainallesi. Vakuudettoman autolainan korko voi olla hieman korkeampi kuin vakuudellisen autolainan korko.

Halvin autolaina

Halvin autolaina on sellainen laina, jonka kokonaiskustannukset pysyvät sinulle edullisina. Lainasta kannattaa ottaa lainan kokonaissumman lisäksi huomioon, lainan mahdollinen nostokulu, sekä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu tai muut lainakustannukset. Myös jossain tapauksissa lainan kokonaiskustannuksen nostaminen kalliimmaksi pidentämällä laina-aikaa voi olla perusteltua. Jos lainattavan summan suuruus ja suunniteltu laina-aika ovat mitoitettu väärin, niin lainan hoitokustannukset voivat ylittää kuukausittaisen maksukyvyn, jolloin lainasta seuraa yleensä ongelmia. Tällaisessa tapauksessa kannattaa pidentää laina-aika, jolloin kuukausittaisen maksun saa pienemmäksi ja talouteesi jää enemmän pelivaraa. Arvioi kuitenkin aina kokonaisuutta, niin voit sen avulla päättää, mikä on edullisin ja halvin autolaina sinulle.

Auton leasing vai osto?

Onko kannattavampaa ostaa oma auto vai tehdä leasing-sopimus? Tämä riippuu täysin, millaista autoa tarvitset ja haluatko ajaa esimerkiksi upouudella autolla käytetyn sijaan. Uuden auton kuukausittainen kustannus voi olla esimerkiksi n. 450 euroa kuukaudessa, jolloin tuohon summaan kuluu vielä huoltosopimus, jonka avulla voit ajaa huolettomia kilometrejä. Leasing-sopimus on tehty tietyksi määräajaksi, jonka loputtua voit yleensä lunastaa auton itsellesi maksamalla jäljellä olevan rahoitusosan tai voit päivittää sopimuksesi uuteen autoon, jolloin jatkat esimerkiksi samalla kuukausikustannuksella, mutta saat uuden auton käyttöösi. Kannattaa tehdä myös vertailua, kuinka paljon joudut maksamaan leasingin tuomasta huolimattomuudesta verrattuna siihen, että ottaisit riskin autosta itsellesi.

Haluatko enemmän vaihtoehtoja lainalle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila