Edullinen laina nopeasti tilille

Hae edullinen kulutusluotto heti tilillesi

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Edullinen laina netistä

Edullista lainaa netistä?

Edullinen laina netistä, onko se mahdollista? On, voit hakea kulutusluottoa suoraan netistä kotisohvaltasi, korko alkaa noin 8%:sta. Nordean Joustoluotto myönnetään 8% korkomarginaalilla, joten juuri tätä halvemmalla ei vakuudetonta luottoa voi Suomesta saada. Kulutusluotto24.com sivustolta löydät useita suomalaisia ja norjalaisia nettipankkeja, joiden luottotuotteet ulottuvat kymmeniin tuhansiin euroihin asti ja joiden korot alkavat noin 10%:sta. Edullisen lainan tunnusmerkit ovat juuri noin 10% nimelliskorko ja pienet kiinteät lainan myöntämisestä ja laskutuksesta tai tilinhoidosta perittävät kulut. Koron lisänä perittävät kulut tulisivat olla noin sadasta kahteen sataan euroon vuodessa. Lopullinen tarjottu korko tietysti riippuu hakijan tiedoista ja halutun lainan kriteereistä. Pieni laina myönnetään korkeammalla korolla kuin vaikkapa 20000 euron käyttöluotto.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Hae edullinen laina pitkällä maksuajalla joko kilpailuttamalla kulutusluotot tai valitsemalla suoraan jokin vertailumme nettipankeista. Pitkä maksuaika riippuu aina lainasummasta, selvää on, ettei 500 euron lainaa voida myöntää 5 vuodeksi. Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuajat nousevat kuitenkin nykyisin jo jopa 15 vuoteen. Edullisen laina saa siis todella pienellä kuukausierällä, joka jättää mukavasti tilaa oman talouden hoitamiselle.

Lainaa edullisesti ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki netin kautta myönnettävät edulliset lainat myönnetään ilman vakuuksia. Edullisimmat vakuudettomat lainat myönnetään aivan samoin kriteerein kuin hinnakkaamatkin lainat. Lainapäätös perustuu täysin hakemukselle annettuihin tietoihin. Lainan edullisuus riippuu pitkälti valitsemasi pankin yleisestä hintatasosta. Voit aina hakea kulutusluotolle lainapäätöksen, jolloin näet aidon tarjouksen, etkä lankea pelkkien nettisivuilla mainittujen hinnat-alkaen -tyyppisiin tarjouksiin. Edullisen lainan ilman vakuuksia ja takaajia saa Suomen kansalainen, joka on yli 20-vuotias, luottotiedot ovat kunnossa ja mahdollisissa aiemmissa lainoissa ei ole viiveitä. Tämän lisäksi tarkimmat nettipankit edellyttävät vähintään kahden tai kolmen vuoden pysyvää oleskelua Suomessa ennen lainan myöntämistä.

Edullinen 10000 euron kulutusluotto

Edullinen 10000 euron laina tai kulutusluotto on syytä aina kilpailuttaa. Valitse luotto, jossa on pienin kuukausierä samalla laina-ajalla. Vaikka kululajeissa on usein eroja, auttaa kuukausierä suoraan näkemään mistä saat ison kulutusluoton kaikkein edullisimmin. 10000 euron kulutusluotto on jo niin iso laina, että sitä ei makseta pois yhdestä ylimääräisestä palkasta, näin ollen olet todennäköisesti naimisissa luoton kanssa pidempään. Edullinen laina löytyy lähes aina näissä tapauksissa vertailemalla samoin speksein haetun lainan takaisinmaksuerää. Pieni kuukausierä on varma merkki lainan edullisuudesta.

Edullinen laina 2000 €

Edullinen laina 2000 euron summalle suoraan tämän sivun lainavertailusta, muutamassa minuutissa. Järjestele lainat koron mukaan ja valitse mieleinen lainapalvelu. Vältät näin satojen prosenttien koroilla myönnettävät joustolainat. Edullinen 2000e laina myönnetään yleensä noin 15 prosentin vuosikorolla. Lainaa 2000 € edullisesti joustoluottona tai kertalainana, vaihtoehtoja on useita ja sinä päätät!

Edullinen laina työttömälle

Työttömyys ei aina tarkoita negatiivista lainapäätöstä. Edullinen laina työttömälle voi tuntua ajatuksena vieraalta, kuka rahoittaisi epäsäännöllisillä tuloilla elävää hakijaa. Kuitenkin, monella ansiosidonnainen päiväraha on parempi kuin toisen hakijan palkka. Samoin, jos aiempi työsuhde oli alalta, jolta työllistyminen on todennäköistä voi pankki myöntää lainaa siinä missä työssäkäyvällekin. Hae edullinen laina työttömälle aina kilpailuttamalla. Arviolta noin 30 luottolaitoksesta vain muutama tulee antamaan positiivisen lainapäätöksen, jolloin kilpailutuksella löydät oikeat pankit.

Enemmän vaihtoehtoja edulliselle lainalle?

Vertaile edullisin joustolaina tai kulutusluotto

Edullinen laina nopeasti

Edullinen laina löytyy nopeasti vertailustamme. Listaamamme edulliset luotot myös maksetaan lähes välittömästi tilille. Joissakin pankeissa voi olla yhden pankkipäivän tilitysviive, mutta tätä pidempiä odotuksia ei vakuudettomien lainojen myöntäjät tuota.

Aloita edullisen ja nopean lainan etsiminen klikkailemalla lainavertailumme slidereita sopivan lainasumman ja korkotason löytämiseksi. Avaa tämän jälkeen sopivimmat nettipankit selaimeesi ja vertaile palveluja.

Täytä lainahakemus ja vertaile oikeita lainatarjouksia muutamasta nettipankista. Lopullinen valinta perustuu hintaan ja lainan ominaisuuksiin, jotka palvelevat sinun käyttötarkoitusta.

Edullista lainaa pienellä korolla

Edullista lainaa pienellä korolla heti tilillesi. Kaikki vakuudettomat lainat maksetaan tilille heti hakemuksen lopullisen hyväksynnän jälkeen. Maksimiviive on yksi pankkipäivä.

Edustamme lainapalveluita, joista rahat maksetaan 15 minuutissa, mutta varmistathan aina, että omat tietosi ovat kunnossa ja olet vastannut esim. puhelimeen jos hakemuksen jättämisen jälkeen sinulle soitetaan. Pankki haluaa tehdä joitakin tarkistuksia ennen lainan maksamista, joten huolehdi omasta puolestasi nopean tilityksen mahdollistaminen.

Laina maksetaan heti tilillesi 95% tapauksista, mikäli olet hakemassa lainaa ns. virka-aikoina ja oma pankkitilisi sijaitsee jossakin yleisessä suomalaisessa pankissa.

Saat edullisen lainan pienellä korolla vastaamalla aina rehellisesti kaikkiin pankin kysymyksiin lainahakemuksella.

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila

Edullinen laina omasta pankista

Hae edullinen laina netistä tai omasta pankistasi, lopullinen korkotaso ei tule paljon heittämään toisistaan. Mikäli haluat kaikkein halvimman lainan, varaudu esittämään vakuuksia luottosi takeeksi. Kaikkein matalimmat korot varataan vakuudellisille luotoille. Oman pankkisi edullisin laina voi alkaa 4%:sta, vakuudeton luotto netistä noin 8%:n tuntumasta.

En saanut edullista lainatarjousta

Kilpailutit lainat, etkä saanut riittävän edullista lainatarjousta? Vika voi olla antamissasi hakemustiedoissa. Varmista, että täytit lainahakemuksen oikein. Mikäli et kilpailuttanut lainaa, valitse jokin sopiva kilpailutuspalvelu ja kokeile vielä tätä menetelmää. Mikäli kilpailuttaminenkaan ei tuota hedelmää, voi vakuudettoman ja edullisen lainan löytäminen olla tavanomaista hankalampaa. Kokeile vielä toista kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua ja tarkista mahdollisuutesi, joskus muutaman päivän viive hakemuksien välillä voi auttaa jos olet juuri yrittänyt kilpailutusta aiemmin.