Käyttöluotto nopeasti tilille

Hae käyttöluottoa, saat luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi!

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Kaipaatko enemmän vaihtoehtoja luotolle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin käyttölainavaihtoehto

Käyttöluotto ja käyttölaina

Mikä on käyttöluotto tai käyttölaina?

Käyttöluotto tai käyttölaina on limiittipohjainen laina, jolta teet haluamiasi nostoja tarpeesi mukaan. Käyttöluotto on käytännössä sama asia kuin joustoluotto, joustolaina tai limiittilaina. Käyttöluotto perustuu luottorajaan. Hakiessasi käyttöluottoa valitset käytännössä aina sen luottorajan, jonka lainallesi haluat. Käyttöluottoa maksetaan takaisin jollakin luottosopimuksessa määritellyllä takaisinmaksuprosentilla nostetusta pääomasta. Mikäli nostat vaikka 2000 euroa käyttöluotoltasi, maksat takaisin seuraavassa kuussa vaikkapa 100 euroa, mikäli takaisinmaksuprosentti on 5% nostetusta pääomasta. Käyttöluotto on siis limiittilaina, joka mukautuu tekemiesi nostojen mukaan. Käyttöluottoa valitessa on hyvä kiinnittää huomiota nimenomaan takaisinmaksuprosenttiin luoton kustannusten lisäksi.

Kilpailuta käyttöluotot

Käyttöluotto on nykyään helppo kilpailuttaa. Valitse mikä tahansa sivustomme lainojen ja käyttöluottojen kilpailutukseen erikoistunut verkkopalvelu. Saat lainapäätöksen heti ja voit muutamassa minuutissa valita edullisen käyttöluoton. Käyttöluottojen vertailu käy kilpailutuspalveluiden vertailunäkymässä, jossa kaikki luottojen korot ja kulut listataan. Voit luokitella käyttölainoja haluamasi kriteerin mukaisesti muutamalla hiiren klikkauksella. Käyttöluoton kilpailutuksen ja edullisimman lainan valinnan jälkeen siirryt lainapalvelun lainaprosessiin, jossa tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla ja hyväksyt halutessasi lainaehdot. Tämän jälkeen laina maksetaan yleisesti pankkitilillesi. Osa lainayhtiöistä voi vielä tarkistaa tulosi vaatimalla palkkatodistuksen tai käyttämällä Instantor-palvelua automaattiseen tiliotteen tarkitukseen.

Halvin käyttöluotto

Halvin käyttöluotto määräytyy lainan käytön perusteella. Mikäli tiedät, että tarvitset luoton pidempiaikaista käyttöä varten, kannattaa vertailla lainojen nostopalkkioita ja kuukausittaisia kiinteitä kuluja. Itse nimelliskorko ei vielä tee lainasta kallista, jos käyttö on vähäistä ja lainatarve kovin lyhytaikainen. Runsas käyttö ja korkea käytöstä ja nostoista perittävät palkkiot nostavat käyttöluoton kokonaishintaa nopeasti. Halvin käyttölaina löytyy lähes aina kilpailuttamalla käyttölainat jossakin vertailumme kilpailutuspalvelussa. Valitse mikä tahansa haluttu kilpailutuspalvelu ja vertaile käyttöluottoja. Näet tarjousnäkymässä onko luotto juuri käyttölaina vai kenties tasaeräinen kulutusluotto. Edullinen käyttöluotto on useimmiten jonkin norjalaisen nettipankin lainatuote, jonka korko on 10-15% välillä. Tätä halvemmat käyttöluotot ovat harvinaisia vakuudettomien lainojen osalta. Mikäli siis vaadit vielä edullisemman käyttölainan, kannattaa lainaa hakea suoraan omasta pankistasi.

Nordea käyttöluotto

Nordean käyttöluotto on markkinoiden edullisimpia vakuudettomia joustolainoja. Voit kilpailuttaa Nordean käyttöluoton Etua.fi lainapalvelussa. Saat samalla verrokin myös Aktian myöntämälle käyttölainalle. Molemmat ovat vakuudettomia joustoluottoja, joiden korot ovat markkinoiden edullisimpia. Molempien lainojen korot alkavat jo noin 8%:sta.

Käyttöluottoa heti tilille ja rahat nopeasti käyttöön!

Käyttöluotto heti tilille? Onnistuu, nimittäin useimmat vertailumme lainayhtiöistä on tehty juuri nopeiden ja tilapäisten rahantarpeiden paikkaamiseen. Näet lainapalvelun lainapäätöksestä ja pankin sivuilta millä nopeudella he ovat valmiita tilittämään käyttöluoton rahat tilillesi. Käyttöluotto maksetaan heti tilillesi, mikäli oma pankkitilisi on jossakin yleisessä suomalaisessa pankissa. Vältä pikkupankkien pankkitilejä lainahakemuksella, mikäli rahoilla on tulipalokiire. Pankkien välisissä siirroissa menee luonnollisesi aina yksi pankkipäivä.

Käyttölainaa 2000 euroa tai 10000 euroa – yleisimmät lainasumma joustoluotoille

Käyttöluoton ylivoimaisesti yleisin luottoraja on 2000 euroa. Kyseinen luottotuote paikkaa arjen pienempiä lainatarpeita. Olethan kuitenkin tarkkana, kun vertailet luottotuotteita. Pienlainat voivat olla myös pikavippejä, joissa on huomattavan korkea korko. Vuoden 2019 loppupuolella otetaan käyttöön uusi korkokatto, joka tulee rajoittamaan lainojen kuukausittaiset korot alle 20%:iin. Mikäli sinulla ei siis ole kiire, niin odottele vuoden loppua ja vaihda joustoluottosi edullisempaan. Käyttölaina 10000 eurolle on toiseksi haetuin lainatuote isompaan hankintaan tai vaikkapa remontointiin. Käyttölaina soveltuu juuri remonttilainaksi erinomaisen hyvin, voit säädellä lainatarvettasi ja lainan käyttöä tekemällä nostoja tarkan tarpeesi mukaan. Tämä mahdollistaa myös lainasaldon pitämisen mahdollisimman pienenä. Tarkat nostot tulevat käytössä aina halvemmaksi kuin pakotettu kertalaina, joka voi osoittautua lopulta liian pieneksi tai liian suureksi. 10000e käyttöluottoa myöntää tätänykyä jo ainakin 5 eri pankkia, löydät kaikki edullista 10000 euron käyttöluottoa myöntävät pankit listauksestamme.
Edullinen käyttölaina
Edullinen käyttöluotto on vakuudeton laina, jonka korko alkaa noin 10 %:sta. Lainan nostopalkkiot ja muut kiinteät kustannukset ovat vain muutamia euroja. Edullisessa käyttöluotossa ei ole yli 5% nostopalkkiota, eikä yli 5 euron tilinhoitopalkkiota. Vertaile käyttöluottoja tarkasti sivuillamme klikkailemalla sopivia lainapalveluita!
Kilpailuta vakuudettomat käyttöluotot

Vakuudettomat käyttöluotot kannattaa aina kilpailuttaa vaikka hakisikin lainan lopulta suoraan jostakin nettipankista. Miksi? Saat yhdellä lainahakemuksella useita kymmeniä tarjouksia, joka auttaa hahmoittamaan vakuudettomien lainojen markkinoita ja juuri sinulle tarjottavien lainojen todellisia vuosikorkoja.

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila

Käyttölainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat käyttölainat ovat yleisimpiä netin kautta myönnettäviä luottoja. Lainaa ilman vakuuksia hakevan asiakkaan lainahakemuksen tiedot määrittävät lainapäätöksen vastauksen. Mikäli luottotietosi ovat kuunnossa, olet yli 20-vuotias ja olet hoitanut kaikki raha-asiasi ja vanhat luotot moitteettomasti, voit saada käyttölainaa ilman vakuuksia. Emme kuitenkaan etukäteen osaa koskaan sanoa, saatko juuri sinä käyttöluottoa ilman vakuuksia vai et. Vastauksen saa vain täyttämällä lainahakemuksen juuri omilla tiedoilla.

Suosittuja käyttölainoja

Laina.fi käyttölaina, Dansken käyttölaina ja Nordean käyttölainat – siinä tämän hetken TOP-3 kauttamme myönnettävistä käyttöluotoista. Laina.fi soveltuu pienempiin hankintohin, eikä siitä peritä lainkaan kiinteitä kuukausiveloituksia. Tämän lisäksi lainalle saa ensimmäisen laskutuskauden kokonaan ilman korkoa – joustoluotto lyhyeen ja pienempään lainatarpeeseen aivan kuten Risicum Joustolainakin. Isompien pankkien, Dansken ja Nordean käyttölainat soveltuvat kuluttajan ainoaksi lainatuotteeksi perinteisten asunto- ja autolainatuotteiden lisäksi. Hae kaikkia näitä lainatuotteita suoraan kauttamme valitsemalla lainatuote ja palvelu vertailustamme.

Käyttölaina-kokemuksia – onko käyttöluotoissa eroja?

Käyttölainojen kokemukset rajoittuvat aina lainatuotteen kustannuksiin. Suomalaiset lainapalvelut ovat kaikki vakavaraisia ja varteenotettavia palveluita kuluttajien tarpeisiin, itse yhtiöissä on lopulta vähänlaisesti eroja. Kustannuksissa sen sijaan on kosolti eroavaisuuksia. Käyttöluoton korko ja nostopalkkiot vaihtelevat lainapalvelun mukaan. Vältä yli 25% todellisella vuosikorolla myönnettäviä lainatuotteita. Markkinoilla on myös limiittilainoja, joiden nimelliskorko on 100%:a, tämä on koronkiskontaa – älä koskaan ota ilmaisella korkojaksolla myönnettäviä sadan prosentin lainoja!