Lainavertailu

Lainavertailun avulla säästät merkittävästi lainakustannuksissasi

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Kilpailutalainasi.fi

Lainaa 100 - 60000 €
30+ Luotonantajaa ja pankkia
  • Kilpailutus yhdellä hakemuksella
  • Laaja valikoima mahdollisia lainoja - 30+ lainanantajaa ja pankkia
  • Nopea ulosmaksu

Arkiraha.fi

Luotto 500 - 70.000€
% 4,5 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Monta vaihtoehtoa yhdellä hakemuksella
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Pikaluotto.net

Kulutusluotto alk. 100€
3 min Nopea hakemus
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 30 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Lainavertailu

Kun haet lainaa netistä, niin lainavertailu on tärkeää. Jos otat ensimmäisen eteen tulevan lainan, niin joudut luultavasti maksamaan enemmän lainastasi kokonaisuudessaan verrattuna siihen, että vertailisit enemmän lainavaihtoehtoja. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä voit säästää lainasi kokonaiskustannuksissa useita tuhansia euroja, jos maltat käyttää hetken siihen, että vertailet eri lainojen kustannuksia.

Jopa pienemmissä alle 2000 euron pienlainoissa kannattaa olla tarkkana, sillä joidenkin lainojen korot voivat olla myös pienissä summissa yli kaksi kertaa suuremmat kuin edullisemmassa lainassa. Pienien lainojen kohdalla kannattaa myös ottaa huomioon koron lisäksi mahdolliset lainan nostokustannukset ja kuukausittaiset käsittelykulut, kun vertaat lainoja toisiinsa. Voit myös saada lainaa ilman liitteitä jos hakemasi summa ei ole useita tuhansia euroja.

Jos haet noin 2000 euron suuruista luottoa ja tarvitset rahat lyhyeksi aikaa, niin silloin lainaksi kannattaa vertailla erilaisia joustolaina tuotteita. Uusille asiakkaille tarjotaan yleisesti lainaa n. 2000 euroa ja lainalle saa ilmaisen ensinoston. Lainanantajasta riippuen näissä joustoluotoissa voi olla korotonta maksuaikaa 30 päivästä aina 60 päivään asti. Jos kuitenkaan et selviydy takaisinmaksusta tämän korottoman ajanjakson aikana, niin laina voi muodostua kalliimmaksi kuin esimerkiksi vakuudeton kulutusluotto. Jos tiedät jo lainahakemusta tehdessä, että et voi maksaa lainaa takaisin kuukauden tai kahden aikana, niin muista katsoa läpi myös muut vaihtoehtosi.

Isommissa summissa lainanantajia on vähemmän kuin pienempien summien kohdalla. Yleensä lainojen korot ovat hieman pienempiä, kun puhutaan isommista summista. Isoja lainoja myönnetään tiukemmalla seulalla kuin pienempiä summia ja yleensä jo olemassa olevat kulutusluotot, pienlainat ja luottokorttivelat voivat aiheuttaa kielteisen luottopäätöksen. Sinulla tulee jäädä myös joka kuukausi riittävä summa tulojen ja menojen erotuksena, jotta voit suoriutua isommasta lainasta onnistuneesti.

Vertaile lainat, nosta rahat tilille

Aina ei ole helppoa tehdä lainavertailua pankkien välillä, mutta nykyaikana tämä on onneksi hieman helpompaa. Olemme listanneet sivuillemme laajan valikoiman eri pankkeja ja lainanmyöntäjiä, jotka tarjoavat Suomessa kulutusluottoja. Hae pankkeja sen mukaan mitä summaa ja takaisinmaksuaikaa haet.
Kun olet vertaillut sinulle sopivat lainavaihtoehdot kauttamme, niin täytät helposti valitsemasi luotonmyöntäjän hakemuksen sivumme kautta.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, niin seuraa valitsemasi lainayhtiön ohjeista loppuun asti ja voit nostaa lainan tilillesi. Näin saat itsellesi lainan vertailtuna.

Haluatko enemmän vaihtoehtoja lainalle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila