Remonttilaina

Remonttilainan avulla toteutat kotisi remontit helposti.

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Remonttilaina

Isompia remontteja varten tarvitaan yleensä hieman enemmän rahaa ja aina sitä varten ei ole tarpeeksi säästössä tilillä. Pienemmät remontit onnistuvat yleensä ilman remonttilainaa, mutta hieman suuremmat projektit lattioiden ja vessan uudistamisesta keittiön ja kylpyhuoneen remontteihin tarvitsevat yleensä ulkoista rahoitusta. Remonttilainan suuruus riippuu siitä, mitä olet remontoimassa ja siitä, että täytyykö sinun ostaa vain tarvittavat materiaalit vai haluatko helpomman ns. avaimet käteen -ratkaisun, jolloin sinä keskityt vain suunnitteluun ja annat jonkun muun toteuttaa remontin alusta loppuun.

Vakuudeton remonttilaina

Vakuudeton luotto on helppo tapa rahoittaa remonttia, jos sinulla ei ole tarjota vakuutta lainaa vastaan. Se on sopiva tapa rahoittaa pienempiä ja isompia remontteja, sillä sinun on mahdollista saada vakuudetonta remonttilainaa jopa 50000 euroa. Vakuudeton kulutusluotto on myös hyvä vaihtoehto silloin kun sinun ei ole mahdollista saada lainalle takaajia tai sinulla ei ole sopivia vakuuksia lainaa varten.

Vakuudellinen remonttilaina

Vakuudellinen kulutusluotto mahdollistaa myös isommat tai useat remontit. Vakuudellinen kulutusluotto on yleensä koroltaan edullisempi kuin vakuudettoman lainan korko. Jotta sinun olisi mahdollista saada vakuudellista lainaa, niin sinulla tulee olla vapaita vakuuksia lainaa vastaan. Esimerkkeinä vakuuksista ovat omistusasunto, auto tai kesämökki. Vakuudellista lainaa voit hakea esimerkiksi omasta pankistasi.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä

Peruskorjausta varten, kuten talon rakenteiden korjaamiseen, putkiremonttiin tai kosteiden tilojen vesieritysremonttiin, sinun on mahdollista neuvotella pankkisi kanssa vakuudellista asuntolainaa. Pelkkä kaapistojen vaihto ei riitä lainan saamiseksi, vaan samalla edellytetään, että remontti kohdistuu talon rakenteisiin. Vakuudellista remonttilainaa voit saada esimerkiksi 50000 euroa, jos maksukykysi ja vapaat vakuudet ovat riittävät lainan saamiseksi.

Jos laina lisätään olemassa olevaan asuntolainaasi, niin kannattaa muistaa, että tämä korottaa asuntolainan kustannuksia ja pidentää takaisinmaksuaikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kuukausittaiset lainakustannuksesi kohoavat rahan tarpeestasi riippuen ja luoton kokonaiskustannukset voivat kohota merkittävästi, jos laina-aikasi pitenee paljon.

Remonttilaina kannattaa aina mitoittaa tarpeen mukaan ja käyttää vain, niin paljon lainarahoitusta siihen kuin on tarpeellista. Jos teetät remontin ulkopuolisella yrityksellä, niin sinun kannattaa pyytää tarjous remontista ainakin kolmelta eri yritykseltä, jotta saat selkeän kuvan hintatasosta. Kannattaa myös suosia erikokoisia remonttiyrityksiä, sillä hinnat voivat vaihdella kansallisten yritysten ja paikallisten yritysten välillä. Suuremmat remonttityöt ovat erityisesti sellaisia, joiden tarjousten välillä voi olla suuriakin eroja. Tällaisia remontteja ovat esimerkiksi keittiön täydellinen uusiminen, kylpyhuoneremontti, viemärin ja/tai vesiputkien uusiminen, salaojaremontti tai ulkolaudoituksen uusiminen.

Haluatko enemmän vaihtoehtoja lainalle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila