Pienlaina heti tilille

Pikalainat vertailussa, valitse edullisin ja nopein lainapalvelu

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Pienlaina on pieni, vakuudeton laina

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on pieni vakuudeton laina, joka myönnetään netin välityksellä. Pienlainan synonyymeja ovat pikalaina ja pikavippi. Pienlainat ovat yleisesti 100€ – 2000€ suuruudeltaan ja maksuajat vaihtelevat muutamien kuukausien ja kahden vuoden välillä. Pienlainaa myöntävät noin 30 eri verkkopankkia Suomessa. Pienlainaa voi hakea ilman 20 vuotta täyttänyt suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Pienlainoihin ei tarvita erillisiä takaajia tai vakuuksia, pelkkä hakemustieto ja luottotietotarkistus riittää lainan saamiseksi. Huomioi kuitenkin, että monet pankin käyttävät Suomen Asiakastiedon positiivista luottoreksiteriä, jonne vapaaehtoiset pankit toimittavat tietoja välittämiensä lainojen takaisinmaksusta. Tällöin aikaisempien lainojen moitteeton takaisinmaksu ja ajantasaiset lainat ovat pienlainan saamisen ehtona.

Pienlaina tai pikalaina heti tilille

Pienalainat maksetaan lähes aina heti tilille. Mikäli tilityksellä on sinulle kiire, varmista, että valitset lainapalvelun, joka ilmoittaa maksavansa lainat saman vuorokauden aikana tilille. Pikalainaa heti tilille haettaessa on hyvä varmistaa, että valitsemallasi pankilla on sama ulosmaksutili kuin sinun vastatili. Näin saat rahat heti tilillesi.

Edullinen pienlaina

Edullinen pienlaina löytyy useimmiten kilpailuttamalla pienlainat jollakin kilpailuttamiseen erikoistuneella verkkopalvelulla. Saat lainapäätöksen aivan yhtä nopeasti ja rahat tilillesi vaikka käyttäisit jotain suomalaista kilpailutuspalvelua. Voit vertailla pienlainoja heti lainahakemuksen jätettyäsi, näin löydät hetkessä edullisimman pienlainan. Halvin pienlaina on pikalaina, joka vastaa lainatarvettasi ja jonka todellinen vuosikorko on noin 25%:a. Pikalainojen vuosikorot eivät voi olla yhtä alhaisia kuin isompien lainatuotteiden, koska lainan myöntämisen kiinteät kustannukset ovat aina samat. Muutamasta sadasta eurosta laskettuna esim. 25% todellinen vuosikorko on vain muutamia euroja tai kymppejä, joka hintatasona on kohtuullinen ottaen huomioon lainan helpon saatavuuden ja vähäisen vaatimukset.

Pienlainaa heti

Valitse vertailumme avulla sinulle parhaalta kuulostava lainapalvelu ja jätä lainahakemus. 95% luottolaitoksista maksaa pienlainan heti tilillesi, mikäli luottokriteerit täyttyvät.

Uusi pikalaina vaikka edellinen on vielä avoinna

Uusi pikalaina voidaan myöntää vaikka edellinen olisi vielä avoinna. Mieti kuitenkin miksi olet hakemassa pientä lainaa, vaikka vanha on vielä maksamatta. Oletko suunnitellut taloutesi varmasti siten, että uuden pikalainan hakeminen on pakollista ja järkevää? Muista, että pankit tarkistavat kyselytietojärjestelmän, jossa vanhat lainasi kyllä näkyvät, mikäli niissä olisi ongelmia. Raha-asioiden järkevä hoito varmistaa uuden pikalainan joustavan hakemisen. Vältä kuitenkin aina uuden lainan ottamista vanhan lainan takaisinmaksuun. Kulutusluotto on mahdollista saada heti tilille, jos haet pienempää käyttöluottoa. Jos haet isompaa summaa, esim. yli 5000 euron lainaa, niin sinun kannattaa valmistua todentamaan tulotietosi. Kun olet täyttänyt lainahakemuksesi, niin ota yhteyttä lainanantajan asiakaspalveluun ja ilmoita, että haluat lainan tilillesi mahdollisimman pian. Näin voit päästä lainojen ulosmaksujonossa mahdollisesti etusijalle. Ota huomioon, että kello 23 jälkeen myönnettyjä luottopäätöksiä ei ole mahdollista nostaa yön aikana, vaan laina voidaan maksaa seuraavana aamuna vasta aamuseitsemän jälkeen. Jos sinulla on tili isommassa Suomalaisessa pankissa, niin tätä tiliä kannattaa käyttää lainahakemuksessa, sillä kun laina maksetaan pienempien pankkien tilille, niin tilisiirrossa voi esiintyä viivettä.

Pienlainavertailu paljastaa ero luottojen välillä

Pienlainavertailu voi säästää satoja euroja pidemmissä lainasuhteissa. Vaikka tarvitsisit vain muutaman satasen, voi väärä lainavalinta tulla turhan kalliiksi, jos valitun tuotteen käyttäminen kumuloi turhia kustannuksia. Lainavertailun avulla näet heti keneltä saat edullisimman lainan ja missä maksat samasta rahasta ylimääräisiä kuluja. Kulutusluotto24.com -sivustolla on useita vaihtoehtoja, joilla rahoitat pienen lainatarpeen ilman, että joudut maksamaan luottokuluina kohtuuttomia summia. Vertaile rauhassa ja tee järkevä valinta.

Kaikki pienlainat lainavertailussa!

Vertaile pienlainoja Suomen kattavimmassa vertailussa

Pienlaina, pikavippi vai Kulutusluotto?
Pienlainalla ja kulutusluotolla ei ole oikeastaan mitään muuta eroa kuin tyypillinen kokoluokka. Siinä missä kulutusluotot ovat useimmiten yli 5000 euron suuruisia, haetaan pienlainoja jo muutamista satasista alkaen. Pikavippi on tullut tutuksi median nimityksenä pienelle lainalle, joka annetaan heppoisin perustein ja jonka korko on poskettoman korkea. Sadan prosentin nimelliskorolla myönnettävät lainat ovat jäämässä historiaan uuden korkokaton ansiosta, jolloin pienlainat ja pikavipit ovat täsmälleen samanhintaisia isompien ja edullisempien kulutusluottojen kanssa.
Pienlainaa Takuu-Säätiöltä

Takuu-Säätiö myöntää Suomessa pienlainaa, jolla on valtion takaus. Luotto on tarkoitettu välttämättömien tarvikkeiden hankintaan, eikä sitä voi hakea kevyin perustein. Mikäli etsit nimenomaan Takuu-Säätiön pienlainaa, löydät sen täältä. 

Takuu-Säätiön pienlainoja ei voi kilpailuttaa tai vertailla muiden lainamyöntäjien lainojen kanssa suoraan Kulutusluotto24.com palvelussa. Luottoa voi hakea vain Säätiön sivuilta, tarkalla lainahakemuksella. 

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila

Pienlainat 2019 – vertailu kannattaa

Pienlainat vuonna 2019 ovat kirjava joukko lainatuotteita: joustolainat, kertalainat ja pienemmät vipit kilpailevat kaikki juuri sinun asiakkuudestasi. Vertailemalla pienlainoja huolellisesti näet nopeasti mistä ja paljonko kannattaa lainata. Kilpailuttamalla luotot viime vuonna yleistyneissä lainapalveluissa, säästä selvää rahaa ja voit valita juuri sinun tietoihisi perustuvan lainatuotteen.

Halvin pienlaina ei ole välttämättä ilmainen

Halvin pienlaina: ilmaisia lainoja ja pienlainoja mainostavat luottoyhtiöt voivat laskuttaa luotoistaan selvästi korkeampia kuluja heti ilmaisen korkojakson loputtua. Tarkista siis aina miten pitkään lainallasi on korotonta jaksoa tai ilmaista tutustumisaikaa ja maksa koko luotto takaisin ennen kuin normaalit lainakulut alkavat juosta. Halvin laina onkin yleensä ilman etujaksoa myönnettävä laina, jonka peruskustannukset ovat selvästi kampanjatuotetta edullisemmat. Valitse oma pienlainasi huolella, jotta löydät sinulle edullisen lainan!

Pienlainojen korot ja kulut

Pienlainan korko alkaa noin 10-15% ja kalliimmissa joustolainoissa korko voi olla jopa 60%:a. Kulut liittyvät läheisesti myönnetyn lainatuotteen käyttötapaan. Mikäli olet hakemassa joustolainaa, jota haluat käyttää pidempiä jaksoja, niin kiinnitä huomiota erityisesti sen nostopalkkioon. Pienlainan tai joustoluoton korkea nostopalkkio nostaa lainan käyttämisestä johtuvia kuluja nopeasti tähtitieteelliseksi.

Pikalainan korko ja kulut määräytyvät kuitenkin useimmiten henkilökohtaisen lainahakemuksen perusteella juuri sinulle määritellyiksi. Kilpailuttamalla näet pienlainojen korko- ja kulutason juuri sinun tietoihisi perustuen.

Nopea pienlainan ei maksa ekstraa

Nopea pienlaina ei ole yhtään sen kalliimpi kuin vähän hitaampikaan. Viive lasketaan nimittäin muutamissa tunneissa. Ainoastaan tilanteissa, että olet hakemassa luottoa hankalaan vuorokaudenaikaan, voi tilitysviiveessä olla eroja. Yleisesti pikalainaa tarjoavien lainayhtiöiden asiakaspalvelut sulkeutuvat noin kello 23, edullisempaa kulutusluottoa tarjoavat nettipankit sulkevat lainapalvelunsa jo kello 17.  Tarkista asiakaspalvelun aukioloaika ennen lainapäätöksen tekoa.