Lainaa ilman liitteitä

Hae lainaa netistä pankkitunnuksilla

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
 • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
 • Nopea ulosmaksu
 • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
 • Nopea hakemus
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
 • Yksi nopea hakemus
 • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
 • Vertaile lainatarjouksia

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Nykyään voit hakea kätevästi ja nopeasti lainaa netistä pankkitunnuksilla. Kun haet lainaa netistä, niin voit suorittaa koko lainan hakemisen, lainatarjousten vertailun ja lainan nostamisen tilillesi, vaikka kotisohvaltasi käsin. Nykyään pankkitunnusten käyttö lainaa hakiessa on turvallista ja niiden avulla sinut tunnistetaan vaivattomasti lainanantajan puolelta. Näin varmistutaan siitä, että sinä olet lainanhakija.

Lainaa ilman liitteitä

Etsitkö lainaa ilman liitteitä? Voit saada lainaa ilman liitteiden toimittamista, sillä pienempiä lainasummia voidaan myöntää ilman, että sinun täytyisi toimittaa mitään liitteitä  pienlainasi lainahakemuksen tueksi. Kun lainasummat ovat hieman suurempia, niin yleisesti sinulta vaaditaan ainakin jotain tositetta tuloistasi. Yleensä tällaiseksi kelpaa palkkatosite tai eläketosite. Sinun on myös mahdollista todistaa tänä päivänä tulotietosi käyttämällä sähköistä tulonvarmennuspalvelua. Nykyään pankit ja luotonmyöntäjät käyttävät esimerkiksi Instantoria apuna, kun he haluavat varmentaa lainanhakijan tulotietoja.

Miten tulonvarmennuspalvelut toimivat?

Jotkin vakuudettomat pikalainat ja pienemmät kulutusluotot myönnetään täysin automaattisesti. Nämä maksetaan tilille, ilman että hakemusta käsitellään manuaalisesti tai ilman että sinun tarvitsisi toimittaa lisäliitteitä luottosi hakemuksen tueksi. Nämä palvelut (esim. Instantor) lukevat kertaluotoisesti hakemuksessasi käytettävät tilin tuloja ja menoja, jotta lainanantaja voi varmistua maksukyvystäsi ja mahdollisuuksistasi maksaa lainan kuukausierä. Tulot ja menot ovat eritelty eri koodien alle, joten tilitapahtumiasi ei tarkisteta jokaisen yksittäisen kauppakäynnin pohjalta, vaan merkitsevämpää on tulojesi ja menojesi suhde ja onko tililläsi ollut esim. uhkapelaamiseen viittaavaa käytöstä. Sinun kannattaa käyttää hakemuksessa päätiliäsi, jolle sinulle maksetaan palkka tai eläke. Jos tilillä, jota käytät ei ole esim. säännöllistä tuloa, niin automaattiset järjestelmät eivät osaa välttämättä tulkita näitä tapauksia oikein.

Lainaa heti ilman liitteitä

Haluatko lainan heti tilillesi ilman liitteitä?
 • Täytä lainahakemus huolellisesti omilla tiedoillasi
 • Valitse pankki / lainanantaja, jonka asiakaspalvelu on vielä auki
 • Valitse pankki / lainanantaja, joka käyttää sähköistä tulonvarmennuspalvelua ja kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi
 • Muista käyttää hakemuksessasi samaa pankkitiliä, kuin mille säännölliset tulosi tulevat
 • Viimeistele lainahakemuksesi annettujen ohjeiden mukaan
Kun olet hyväksynyt lainasi, niin ota vielä yhteyttä valitsemasi lainayhtiön asiakaspalveluun ja pyydä että lainasi maksettaisiin sinun tilillesi mahdollisimman nopeasti. Näin voit saada käyttöluoton rahat mahdollisesti hieman nopeammin tilillesi.

Haluatko enemmän vaihtoehtoja lainalle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila