Vakuudettomat lainat

Hae vakuudettomia lainoja ja saat luottopäätöksen minuuteissa

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomia lainoja ovat yleisesti luotot, jotka eivät edellytä vakuuksia eikä takaajia.

Vakuudettomien lainojen myöntäjiä on olemassa nykyään useita, joten sinun kannattaa vertailla useita lainanmyöntäjiä, kun etsit itsellesi lainaa. Jokaisen lainanmyöntäjän lainahakemuksen täyttäminen ja sen jälkeen lainojen tehokas vertailu on työlästä. Siksi olemme kehittäneet palvelun, jossa voit vertailla erilaisia vakuudettomia lainoja yhdellä sivustolla ja siten voit löytää helpommin sinulle parhaan lainan.

Vakuudeton kulutusluotto

Yleisimmin vakuudettomat luotot ovat kulutusluottoja ja ne ovat nopea ja edullinen tapa rahoittaa arjen muuttuvia taloudellisia tilanteita. Päätöksen vakuudettomasta kulutusluotosta saat yleensä erittäin nopeasti, kun olet tehnyt lainahakemuksen. Näin voit saada tiedon muutamassa minuutissa millaisen vakuudettoman kulutusluoton voisi nostaa tilillesi.

Vakuudeton pikalaina

Vakuudeton pikalaina on hyvä rahoitustuote lyhytaikaiseen lainatarpeeseen. Yleensä vakuudettomien pikalainojen summat ovat pieniä ja tämä merkitsee sitä, että lainanmyöntöprosessi on pienlainoille paljon nopeampi ja joustavampi kuin suuria kulutusluottoja hakiessa.

Lainaa ilman vakuuksia

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin sinun ei tarvitse toimittaa mitään dokumentteja todisteeksi, että sinulla on vapaita vakuuksia olemassa lainaasi varten. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia takaajaa lainallesi, jolloin olet itse oman lainasi herra. Kaikki palvelussamme olevat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten valita minkä tahansa haluamasi lainan ja saat lainaa ilman vakuuksia. Jotkin luotonantajat voivat myös antaa sinulle lainaa ilman liitteitä.

Yhdistä vakuudettomat lainat helposti

Onko sinulle kerääntynyt useita pienlainoja, pikavippejä, kalliita kulutusluottoja tai luottokorttivelkaa. Siinä tapauksessa sinun kannattaa kilpailuttaa lainojen yhdistäminen, jolloin pystyt korvaamaan olemassa olevat lainasi uudella ja halvemmalla lainalla. Tee lainahakemus, niin saat selville, kuinka paljon voisit säästää lainakustannuksissasi joka kuukausi.

Haluatko enemmän vaihtoehtoja lainalle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on yleisesti hieman korkeampi koroltaan kuin vakuudellinen kulutusluotto. Tämä johtuu siitä, että lainanantajat joutuvat ottamaan korossa huomioon korkeamman riskin, kun laina myönnetään ilman vakuuksia. Vakuudellinen laina on lainanantajan kannalta turvallisempi sijoitus, sillä lainantaja voi saada rahansa takaisin henkilötakauksen tai vakuuksien kautta. Vakuudettoman lainan tapauksessa lainan mukana ei tarvitse luopua vakuudesta tai rasittaa toisen henkilön taloutta henkilötakauksen kautta. Lainaa heti ilman vakuuksia Sinun on helppo hakea lainaa ilman vakuuksia, sillä sinun ei tarvitse toimittaa yleensä mitään dokumentteja lainapäätöksen tueksi, kun haet kulutusluottoa. Tämä tekee lainahakemuksen käsittelystä vielä nopeampaa, jolloin sinun ei tarvitse odottaa kauaa, että saat päätöksen lainastasi. Useat pankit käyttävät tänä päivänä myös sähköisiä tulonvarmennuspalveluita, jolloin varmennat tarvittaessa tulotietosi erittäin helposti ja turvallisesti pankkitunnuksillasi.