Laina nopeasti tilille

Hae lainaa helposti ja saa nopea luottopäätös

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Laina

Laina on lainanantajan ja lainanottajan välinen sopimus, jossa lainanantaja suostuu lainamaan lainanottajan tietyn summan rahaa tietyksi ajaksi.

Lainaa on nykyään helppo hakea verkosta. Voit saada lainan muutamassa minuutissa. Yleisesti verkon kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, jolloin lainaa haetaan ilman vakuuksia tai takaajia. Lainasummasta riippuen lainanmyöntöprosessi voi olla hyvinkin nopea, sillä nykyään voit antaa kolmansien osapuolien tehdä kertaluontoisen tarkastuksen tilillesi, jolloin sinun ei tarvitse erikseen toimittaa tulotositteita tai muita dokumentteja lainahakemuksesi tueksi.

Vertaa lainoja

Sinun kannattaa aina vertailla lainoja riippumatta siitä, mikä on käyttötarkoituksesi. Jos haet vain lyhytaikaista rahoitusta ja pystyt maksamaan lainasi takaisin lyhyessä ajassa, niin silloin sinun kannattaa käyttää hyödyksi joidenkin lainanantajien ensiasiakkaille tarjoamaan etua korottomasta lainasta. Jotkin lainanantajat myöntävät ensilainaksi jopa 2000 euroa, jolle saa 30 tai 60 päivää korotonta maksuaikaa. Jos pystyt maksamaan summan takaisin määräaikaan mennessä, niin saat ilmaisen lainan käyttöösi rahoittamaan menoeräsi. Ole kuitenkin huolellinen, sillä jos et pysty maksamaan lainaa takaisin määräaikaan mennessä, niin usein lainan kustannukset ovat korkeammat kuin muissa vakuudettomissa lainoissa.

Edullista lainaa voi löytää sivujemme kautta vertailemalla eri lainanantajia keskenään. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä vertailemalla lainavaihtoehtoja ennen lainan nostamista voit säästää useita satoja euroja kuukaudessa. Vertailu kannattaa myös, kun lainasumma on pieni, sillä myös pienien lainojen osalta säästät merkittäviä summia lainan kokonaiskustannuksissa. Pieniä edullisia lainoja myöntäviä yhtiöitä on useita, kuten vaikkapa Credento, jonka lainat alkavat jo tuhannesta eurosta ja korko noin 10%:sta. Toinen kulutusluottoja myöntävä yhtiö on Risicum, josta saat lainaa 4000 eurosta aina 10000 euroon asti. Merkittävimmän säästön teet isoilla lainasummilla, jolloin voit säästää paljon kuukausittaisissa kuluissasi. Myös lainan kokonaiskustannukset putoavat merkittävästi, kun löydät edullisempaa lainaa. Isompia lainoja on esimerkiksi Bank Norwegian laina, joka voi olla suuruudeltaan jopa 60.000 euroa tai Fellow Financen vertaislaina.

Myös nykyinen laina kannattaa kilpailuttaa, sillä voit säästää merkittäviä summia vain muutaman minuutin työllä. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia nykyisen lainasi kustannuksiin ja näet helposti, kuinka paljon voisit säästää joka kuukausi. Ellet löydä parempaa lainatarjousta, niin voit olla huolellisella mielin, että nykyisen lainasi korko ja kustannukset ovat kilpailukykyiset.

Jos sinulla on useampia lainoja, niin lainat kannattaa yhdistää yhdistelylainaksi, jolloin saat lainoistasi edullisemman, sekä selkeämmin käsiteltävän kokonaisuuden. Lainoja yhdistämällä voit säästää merkittävästi jo pelkillä säästyneillä lainanhoitokuluilla, joten kannattaa heti katsoa paljon säästäisit yhdistämällä kaikki kulutusluottosi.

Haluatko enemmän vaihtoehtoja lainalle?

Katso kattava listaus ja valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila