Luotto nopeasti ja helposti

Hae nopea luotto heti tilillesi

Listasimme sinulle kolme markkinoiden parasta vaihtoehtoa nopealle lainalle. Nämä lainanantajat ovat erittäin suosittuja palvelussamme.

Ferratum

Joustolainaa 1 - 4000 €
0 Avauspalkkio ja nostokulut
  • Voit nostaa joustoluottoa silloin kuin sitä tarvitset.
  • Nopea ulosmaksu
  • Ei piilokuluja

Freedom

Luotto 1000 - 60.000€
% 4,99 Korko alk.
  • Nopea hakemus
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Luottopäätös ja laina heti tilille

Lainaneuvos

Kulutusluotto alk. 500€
25 lainanantajaa
  • Yksi nopea hakemus
  • Jopa 25 eri luotonantajaa kilpailee lainastasi
  • Vertaile lainatarjouksia

Luotto ilman vakuuksia

Mikä on vakuudeton luotto?

Luotto ilman vakuuksia ja takaajia, toiselta nimeltään kulutusluotto, pikalaina tai kertalaina. Luotto, laina.. rahoitustuotteella on lukuisia nimiä, jotka kaikki tarkoittavat samaa. Lainaat summan joko kertalainatyyppisenä suorituksena, joka maksetaan heti tilillesi tai valitset joustolainan, josta teet nostoja tarpeesi mukaan. Vakuudeton luotto myönnetään aina täysin antamiesi tietojen perusteella. Luottopäätökseen ei liity mitään monimutkaisia prosesseja. Edulliset luotot vaativat vielä jonkinlaisen tulotietovarmennuksen, jossa hakemukselle antamasi tiedot varmennetaan palkkatositteella tai eläkepäätöksellä.

Luottojen erot: kertaluotto ja joustoluotto

Luottojen välillä on isoja eroja käyttötarkoituksissa. Kertalaina maksetaan tilillesi kerralla, joustoluotosta nostat mitä tarvitset. Joustoluottoa maksetaan takaisin jollakin prosentilla nostetusta pääomasta, kertalainaa maksetaan yleisimmin takaisin tasaeräisenä luottona. Kertalainalla on alkupäivä ja loppupäivä. Joustoluotto perustuu luottorajaan ja jatkuvaan sopimukseen, kerran haettu käyttöluotto on aina käytössäsi.

Luottokortti vai joustoluotto

Joustoluotto on virtuaalinen luottokortti, joustoluotto toimii aivan samoin kuin luottokorttikin. Joustoluotosta vain puuttuu fyysinen kortti, jonka voi laittaa lompakkoon. Joustoluotolla on samanlainen luottoraja kuin luottokortissakin, lyhennyskin tapahtuu samalla tavalla joko kaikki kerralla tai pienissä erissä jonkin prosentin mukaan. Luottokortteja on nykyisin niin monta, ettei kaikkia tarjoajia pysty edes listaamaan. Lisäksi lähes kaikilla isoilla verkkokaupoilla on jokin etuohjelma, jossa ostoksia voi tehdä luotolla. Valitse itse haluatko fyysisen kortin vai kaipaatko tilillesi maksettavaa rahaa, ero on lopulta selvä vaikka käyttötarkoitus onkin täysin sama. Raha kelpaa jokaisessa kaupassa, kortissa voi olla katveita, riippuen onko maksusirun luotollisuus jonkin suuren luottoyhtiön takaama. Löydät edulliset luotot ja joustoluotot Kulutusluotto24.comista.

Vertaile luottoja edullisen lainan löytämiseksi

Vertaile luottoja aina omista lähtökohdistasi. Luottovertailu ei maksa mitään, jos jätät vertailun tekemättä voi se maksaa tuhansia euroja vääränä valintana. Kilpailuttamalla vältät manuaalisen vertailun. Anna jonkin kilpailuttajan tehdä työ puolestasi.

Luotto heti tilille

Luotto maksetaan lähes aina heti tilille, jos olet hakemassa vakuudetonta luottoa netistä. Pankeilla ei ole mitään syytä viivyttää luottosi maksamista, vastaat lähes aina itse maksun lopullisesta viiveestä. Varmista, että lainahakemuksesi tiedot ovat aina oikein ja toimita pankille sen haluamat liitteet lainan tueksi heti ja viivyttelemättä. Mikäli pankki tarjoaa Instantoria tulotietojen varmentamiseksi, käytä vaihtoehtoa nopeamman prosessin varmistamiseksi. Voit myös hakea markkinoiden nopeinta pikaluottoa Pikaluotto.net palvelusta, mukana useita nopeisiin pieniin lainoihin erikoistunutta yhtiötä!

Koroton luotto – mikä se on?

Koroton luotto on useimmiten joustoluotto tai joustolaina, jonka ensimmäinen kuukausi myönnetään ilman korkoja ja kuluja. Tämän jälkeen lainaan pätevät normaalit luottokustannukset. Valitse koroton luotto vain, jos olet tutustunut lainan todellisiin ja oikeisiin kuluihin, jotka tulevat maksettavaksi korottoman luottojakson jälkeen. Korotonta lainaa myöntävät Risicum, Laina.fi, Suomilimiitti, Ekstraluotto ja muutama muu suomalainen lainatoimija. Löydät kaikki lainatoimijat tältä sivulta.

Lisää edullisia luottoja vertailussamme

Valitse sinulle sopivin vakuudeton luotto

Luottohakemus netissä

Luottohakemuksen jättämisessä kestää noin kolme minuuttia, saat lainatarjoukset heti hakemuksen täytettyäsi. Voit tämän jälkeen vielä vertailla saamiasi luottotarjouksia ja tehdä järkevän päätöksen perustuen juuri sinulle myönnettyjen luottojen hintatasoon.

Netissä toimivat luottoyhtiöt ovat kaikki nopeita toimijoita, eikä maksuissa esiinny viiveitä tai hakemuksessa monimutkaisuuksia. Luottohakemukset perustuvat riskiluokituksiin, jotka lasketaan suoraan lainahakemuksen tiedoista monimutkaisten pisteytysmallien mukaisesti. Asiakkaan ei tästä tarvitse välittää, koneet tekevät lainapäätöksen sekunneissa. Hyväksytty lainahakemus on vahvistettava vielä, jotta laina maksetaan tilille.

Kilpailuta luotto nopeasti ja helposti

Luottoehtojen vertaileminen on helpointa kilpailuttamalla luotot. Kilpailuta luotto helposti ja nopeasti sivuillamme listattujen kilpailutuspalvelujen avulla. Saat luottotarjouksen heti ja voit vertailla luottotarjouksia online-näkymissä. 

Luottotarjous ei ole sinänsä sitova, joten voit halutessasi hylätä vaikka kaikki saamasi luottotarjoukset. Mikäli haluat jonkin saamistasi tarjouksista, tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, vahvista luottosopimus ja nosta rahat tilillesi. 

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila

Halvin luotto riippuu käyttötarkoituksesta

Halvin luotto riippuu aina hakijan luotolle haluamasta käyttötarkoituksesta. Halvin laina tai luotto on sellainen, joka vastaa tarpeeseen, eikä maksa yhtään enempää kuin on välttämätöntä. Otetaan esimerkki, et vielä tiedä remonttisi hintaa, mutta haluat varautua rahantarpeeseen. Otatko joustoluoton, jossa on luottoraja, jolta voit nostaa lainaa kun sitä tarvitset tarkoilla summilla tarpeen mukaan vai otatko suoraan 5000 euron kulutusluoton, joka maksetaan heti tilillesi? Joustoluotto voi olla selvästi kalliimpi, mutta silti lopulta edullisempi. Valitse mikä tahansa luotto, mutta älä ikinä ota enempää lainaa kuin tarvitset!

Edullinen kulutusluotto on nopea luotto

Älä maksa liikaa “nopeasta luotosta”, tavanomainen kulutusluotto on aivan yhtä nopea. Nopea luotto on synonyymi pikalainalle tai pikavipille, kuitenkin, tavanomainen kulutusluotto on aivan yhtä nopea rahoituksen muoto kuin vippi tai pikaluotto. Viive on maksimissaan päivän ja useimmiten kulutusluotto maksetaan jo samana päivänä, muutamissa tunneissa. Edullinen ja nopea luotto – anna meidän auttaa.

Sosiaalinen luotto ja järjestelylaina

Sosiaalinen luotto on Takuu-Säätiön ja oman kuntasi tarjoama luottovaihtoehto, joka myönnetään tiukin kriteerein välttämättömiin elinkustannuksiin ja vanhojen kalliskorkoisten lainojen poismaksamiseen. Sosiaalista luotta voi hakea vain sitä tarjoavan tahon kautta, mikään kilpailutuspalvelu ei tarjoa sosiaalista luottoa. Hae järjestelylainaa ja sosiaalista luottoa suoraan Takuu-Säätiön tai kuntasi sivuilta.