Bank Norwegian laina ja luottokortti

Bank Norwegian lainayhtiönä

Bank Norwegianin tuotteita ovat kulutusluotto, eli kertalaina sekä luottokortti. Bank Norwegian lainoja on myönnetty jo vuodesta 2007 lähtien. Suomessa lainapalvelu aloitti joulukuussa 2015. Pankki lyhyessä ajassa myöntänyt jo miljardi euroa vakuudettomia kulutusluottoja suomalaisille kuluttajille. Bank Norwegianista on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista lainayhtiöistä. 

Bank Norwegian lainat alkavat  1000 eurosta ja nousevat aina 60000 euroon asti. Pankki saattaa automaattisesti nostaa lainanhakijan luoton määrää, mikäli lainaajan riskiluokitus sallii tämän. Pankin lainatuotteet ovat selvästi markkinoiden isoimpia. Vaikka haet 2000 euroa, pankki voi tarjota sinulle 10000 euroa, mikäli luottoluokituksesi sen sallii.

Bank Norwegian on listattu yhtiö ja omistaa pankkitoimiluvan. Lainojen myöntötahti on ollut nopeaa sekä Suomessa että ulkomailla. Pankki operoi Suomen lisäksi sekä Norjassa että Ruotsissa.

Bank Norwegian on Suomen suosituin lainayhtiö volyymeissa mitattuna. Samoin sen luottokorttia myydään enemmän kuin mitään muuta traditionaalista luottokorttia.

Bank Norwegian lainan hintatiedot

Bank Norwegianin kulutusluotto on markkinoiden edullisimpia ja suurimpia vakuudettomia lainoja mitä Suomen markkinoilla ylipäätään myönnetään.

 • Lainasummat:  1000€ – 60000€.
 • Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 10000€.
 • Takaisinmaksuaika: 1-15 vuotta.
 • Nimelliskorko: 8,99%-22,49%.
 • Nostopalkkio: pankki ei ilmoita nostopalkkioprosenttia.
 • Tilinhoitopalkkio: pankki ei etukäteen ilmoita tilinhoitopalkkioiden määrää.
 • Todellinen vuosikorko: vaihtelee 13,99%-37,97%.

Moitimme Bank Norwegianin verkkosivujen huonoa tietosisältöä. Kyseessä on kuitenkin pankki, joka voisi ilmoittaa kulunsa ja korkonsa läpinäkyvästi ja selkeästi. Jo pikavippiyhtiöt pystyvät siihen, joten samaa voisi odottaa pankkitoimiluvan saaneelta.

Hintaesimerkeistä näkee, että pankki käyttää asiakkaisiinsa riskiperusteista hinnoittelua. Lainan nimelliskorko vaihtelee hakemuksen tietoihin perustuvan riskiluokituksen mukaisesti.

Bank Norwegian -kokemukset 

Bank Norwegiania käyttävien asiakkaiden kokemukset ovat pääsääntöisesti positiivisia johtuen pankin selvästi isommista lainakokoluokista ja nopeasta täysin automatisoidusta lainaprosessista johtuen. Bank Norwegianin parhaana puolena pidetään lainojen yhdistämisen joustavaa onnistumista.

Hyvät kokemukset:

 • Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja jopa vahvistetusti 40000 euroon asti yhdellä lainahakijalla. 
 • Lainoissa on kilpailukykyiset korot ja pitkät laina-ajat. Kuukausierän saa soviteltua kohtuullisesti omaan talouteen. 
 • Bank Norwegian lainaprosessi on nopea ja automatisoitu. 
 • Bank Norwegianin lainan onlinepalvelussa voi hoitaa kaikki luotonhoitoon tarvittavat tomenpiteet.
 • Kulutusluotto on helppo hallita ja kuukausierät ovat pieniä.

Huonoa

 • Bank Norwegian pyytää aina palkkatositteet lainan maksemiseksi. 
 • Rahojen tilittämisessä voi olla päivän viive, sillä ainakin sijoittajapuolella pankki käyttää Nordeaa clearing-tilinä, jolloin ulosmaksutkin voivat tapahtu vain Nordeasta. Kysy asiakaspalvelusta mikäli asia askarruttaa. 
 • Älä ota liian isoa lainaa vaikka sellaista sinulle lainaa hakiessa tarjottaisiinkin. 

Vertaile Bank Norwegiania muihin pankkeihin

Vertaile Norwegian Bankin kulutusluottoja kilpailijoihin

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on tätänykyä Suomen suosituin erillisluottokortti. Luottokortin myyntivaltteina ovat sen vuosimaksuttomuus sekä kattavat lisäedut.

Saat kortilla jopa 10000 euron luottorajan, ilmaisen matkavakuutuksen ja ansaitset pisteitä jokaisesta ostoksestasi käyttämällä korttia kantakaupassasi. Voit käyttää pisteitä lentolippujen ostoon Norwegian-lentoyhtiössä.

Luottokortin hakeminen on ilmaista, eikä sen pelkästä olemassaolosta peritä mitään maksuja.

Bank Norwegian talletustili

Bank Norwegian talletustilille saa markkinoiden keskitasoista talletuskorkoa. Tätänykyä (2019) korko on 0,75% jokaiselle talletetulle eurolle, eikä talletuksella ole määräaikaa. Korkoa muutettiin vuoden 2018 lopulla, pudotusta tuli 1% verran. Ennen muutosta tilille juossut korko oli markkinoiden paras.

Voit avata Norwegianin talletustilin ilmaiseksi suoraan verkkosivuilta, sinun tulee vain hyväksyä tilin käyttöehdot ja varmentaa henkilöllisyytesi.

Bank Norwegian lainan ominaisuudet

Voiko lainaa korottaa?

Kyllä voi, korotus onnistuu onlinepalvelussa.

Bank Norwegian ei suoraan kerro, mitkä ovat korotuksen mahdollistavat vaatimukset. Voit kuitenkin asiakkaana helposti tarkistaa, onko onlinepalvelussa lainan korottaminen mahdollista ja kyseinen toimenpide avautunut käyttöön. 

Bank Norwegian lainan eräpäivänsiirrot

Voit pidentään lainan laskun eräpäivää suoraan OmatSivut-onlinepalvelun kautta. Bank Norwegian ei suoraan kerro, mitkä kriteerit eräpäivän siirtämiseksi vaaditaan. Palvelun voi kuitenkin suorittaa nettipalvelun kautta, eikä asiakaspalvelua tarvitse erikseen lähestyä.

Lyhennysvapaa ja maksuvapaa kuukausi

Jälleen, pankki ei kerro onko vastaavia maksuohjelmanmuutostoimenpiteitä saatavilla, mutta tilanne selviää tarkistamalla asia nettipalvelusta omilta sivuilta.  

Käyttäjien kommentteja

Kulutusluotto24.com asiakaskokemuksia

Etsin kulutusluottoa ja tämä sivusto auttoi minua löytämään sopivan lainan. Suosittelen
Erkki Nikula
59v, tampere
Palvelu tekee juuri sen mitä lupasikin. Laina löytyi helposti ja tuli tarpeeseen.
Anne Mäkinen
46v, tikkurila